Aplec de la Mussara 11

2011-05-17 21:08

 

Ens trobarem a la Mussara

 

 

Un any més, i ja en són vuit, els vilaplanencs us convidem a fruir plegats d’un diumenge d’estiu en plena natura.  Serà així perquè, enguany, la ballada de sardanes i el dinar s’ubicaran al bell mig dels pinars a la zona del Refugi de muntanya,  on es disposa de tota mena de serveis.

 

Com en les altres edicions, hem programat activitats per a tot el dia, començant de bon matí amb la pujada a peu des de Vilaplana vorejant el riu de les Tosques, i al migdia, us convidem a compartir un dinar popular.

 

En aquesta edició volem que tothom hi trobi la possibilitat de gaudir plenament de la diada; els uns ho podran fer ballant sardanes, i pels acompanyants que ho desitgin, hem preparat unes rutes guiades d’interès paisatgístic o natural a l’entorn de la Mussara i on, el aficionats a la fotografia, hi trobaran prou inspiració i motius per a participar en el Concurs  que organitzem amb motiu de l’Aplec.

 

De tot plegat en trobareu informació detallada fullejant aquesta pàgina, i ens plaurà molt de poder-ho compartir amb vosaltres.

 

Gràcies a tots.

 

 

 

 

 

Colla Cingle Roig